Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Vara ute" by Niklas Kampargard " eBook PDF Kindle ePub Free

Vara ute

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Vara ute
  • Author : Niklas Kampargard
  • Release Date : January 26, 2021
  • Genre: Sports & Outdoors,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 50733 KB

Description

Den som Àr ovan vid att tillbringa ledig tid utomhus har kanske svÄrt att förstÄ tjusningen med att lÀngta till helgens skogsutflykt. Inte nog med att det kan vara svÄrt att veta var man ska ta vÀgen, det kan ocksÄ vara utmanande att veta vilka saker som behövs, nÀr man kan ge sig ut, vad man kan Àta, dricka och var man eventuellt sova. Men allt handlar egentligen bara om att vÄga.
Vara ute Àr en bok om enkelt friluftsliv och som ger tips, rÄd och inspiration till nÄgra av Sveriges bÀsta naturupplevelser. LÀr dig hur du kan anvÀnda skogens krafter för att bota stress och besvÀrliga hjÀrnspöken, om allemansrÀtten som ger dig rÀtt att övernatta i skogen, hur du tÀnder en eld, bygger ett vindskydd och lagar mat över öppen eld.
Bortsett frÄn rena utrustningstips, orienteringsövningar och förslag pÄ hur man kan hÄlla vÀrmen Àr boken full av inspiration för att locka dig att uppleva Sveriges natur. Friluftsliv handlar inte om saker utan om upplevelser. Fördelarna Àr mÄnga och nyttan för bÄde plÄnbok och miljö Àr övervÀldigande. Den som en gÄng hittat ut i skogens fascinerande vÀrld har svÄrt att lÀmna den.
NIKLAS KÄMPARGÅRD Ă€r skribent och fotograf och har skrivit flera böcker om sjĂ€lvhushĂ„llning, odling och krisberedskap. Han har ett stort intresse för resor och friluftsliv och har tidigare gett ut Svemester: sĂ„ reser du smart och hĂ„llbart i Sverige och Svemester - Vinter.
"En mycket lÀsvÀrd bok för alla som Àr sugna pÄ att prova pÄ friluftsliv. Den innehÄller bÄde inspirerande utflyktsförslag och handfasta tips." Ylva Sjöblom, BTJ


Books Free Download "Vara ute" PDF ePub Kindle